Naam DJ Reinhardt "Unrecht" Pantzerfaust
Beroep Duitser
Specialiteit Rechtssystemen ontwrichten en explosieve mixen
Motto Ein zwei pozilei, drei vier, noch mehr bier
Houdt van

Berlijn, bierstübes, lederhosen en fraulein Dominique


BIOGRAFIE

Afstammend uit een oud adelijk pruisisch geslacht van bedenkelijk allooi kon er maar één ding gebeuren met Reinhardt; dat moest fout gaan! Reinhardt, manmoedig als hij was, liet zich door het fout niet uit het veld slaan. Sterker nog, hij besloot zijn gevonden foutheid direct in de praktijk te brengen om te zien of er nog wat mee viel te verdienen.

Hij zocht aansluiting bij een paar Oostenrijkers. Dit liep echter al snel mis, zij waren nog maar net bijgekomen van Falco en waren bijlange niet klaar voor een nieuwe dosis foutheid. De oostenrijkse natie vond dat het nu maar eens gedaan moest zijn met het onrecht dat hen telkens werd aangedaan. Met harde hand werd hij de grens weer overgezet.

En daar stond Reinhardt, eenzaam en alleen op een weg die verderop volledig leeg was. Zoals die mannschaft echter altijd in de laatste minuut scoort zo wist ook Reinhardt hier het maximale rendement uit deze lege weg te halen.

Hij easde eens wat verder en kwam bij een bierstübe, deed zijn pose, confisqueerde de aanwezige draaitafels, liet het bier zijn werk doen en tracteerde het duitse plebs op een wervelende en onvergetelijke foute show. DJ Reinhardt "Unrecht" Pantzerfaust was geboren.

Uiteraard duurde het niet lang voor Reinhardt's veelvuldige aanrakingen met de Duitse Pozilei - die net als hun Oostenrijkse buren, blijkbaar niet van zoveel foutheid zijn gediend - leidden tot een uitzetting naar Nederland, alwaar hij tijdens een optreden van de World Domination Tour van het Foutief DJ Collectief de draaitafels weer eens ter hand nam. Een nieuwe liefde was geboren en Reinhardt ontpopte zich tot een ware foute diva, getuige ook de vele foute fouto's van Reinhardt, waarbij hij opvallend vaak naar ondefiniëerbare plekken op het plafond wijst. Klaarblijkelijk wil hij dat het dak eraf gaat...

Dus... Het moge duidelijk zijn. Ook Reinhardt is een der delen die Het Foutief DJ Collectief maakt wat het is; het is meer dan de som der delen. Het is Überfout!

Mach mal boem! Jetzt geht's loss!
DE DJ REINHARDT FOUTE TOP 10

01. Ralph "Kiddie" Schnatchzer - Playtime
02. Still to be determined...
03. Still to be determined...
04. Still to be determined...
05. Still to be determined...
06. Still to be determined...
07. Still to be determined...
08. Still to be determined...
09. Still to be determined...
10. Still to be determined...ANDERE LEDEN VAN HET COLLECTIEF:
DJ JAY "EL REY" - DJ SWINGO - DJ REINHARDT - DJ HELGA - DJ INGA - DJ HIHI BUBU - DJ GHESTER