Naam DJ Swingo
Beroep Sound Designer en overall Shizzler
Specialiteit Symfonica in Onslow
Motto Party on!
Houdt van

Al zijn foute DJ's, vrienden en feesten


BIOGRAFIE

DJ Swingo is de zachtaardige en aaibaarste DJ van het collectief. Zijn hoge fluffy en knuffelgehalte heeft hij te danken aan zijn volledige zen-zijn met de foutste swingende muziekjes evâhr. DJ Swingo's levenspad heeft muziek 'all over it'. Naast talloze uitstapjes in diversie collectieven die men ook wel 'bands' noemt studeerde hij af als Sound Designer en is hij de trotse exploitant van Studio Onslow.


Als er één ding is waarin DJ Swingo los breekt van Het Collectief is het wel zijn gave de beste Mash-ups te vinden en die al draaiende in elkaar te mashen. geen mashed potato zaken hier, maar alleen de strakst in elkaar gemixde toppers. De selectie hiernaast was slechts een fractie van het mutidimensionale mash up universum dat zich in het brein van onze enige beroeps sound designer bevindt.

Met een dromerige blik in zijn ogen veroverde DJ Swingo al menig smachtend dameshart, maar het mag niet langer baten. Deze DJ houdt alleen van zijn muziek en zijn muze - de illustere Any Key McTouchMe

Laat je aan de hand van Swingo meenemen naar de vergeten plaatsen van de mooiste jeugherinneringen, laat je favoriete plaatje een nieuwe dimensie krijgen in de combinatie van die plaat met iets totaal onverwachts, of drijf weg in een gelukzalige droom in de foute mistvlagen die DJ Swingo optrekt.

Een waarschuwing is echter op zijn plaats. Als het foute beest in Swingo loskomt is er geen houden meer aan. De dansvloer wordt dan onweerstaanbaar. Misschien kom je hem er zelf nog wel tegen...

Swing hallalujah!


DE DJ SWINGO FOUTE TOP 10

01. Max Entropy - Short Skirt London Bridge
02. Prodigy vs Enya - Smack My Bitch Up
03. Justin Timberlake vs Missy Elliot - Like I Punk You
04. Snoop Dogg vs Jimmy Jendrix - Drop It Like It's Hendrix
05. Madonna vs Britney Spears - Hung Up On Toxic
06. Still to be determined
07. Still to be determined
08. Still to be determined
09. Still to be determined
10. Still to be determinedANDERE LEDEN VAN HET COLLECTIEF:
DJ JAY "EL REY" - DJ SWINGO - DJ REINHARDT - DJ HELGA - DJ INGA - DJ HIHI BUBU - DJ GHESTER