Naam DJ Inga "Unlauter" von Rabenstein
Beroep Raabster
Specialiteit Raben mit Helga
Motto Where' my knickers at?
Houdt van Raben, Helga, heuptasjes, broekrokken en behaarde mannen

BIOGRAFIE

Oost-Berlijn, Unter den Linden, begin jaren 80. Hänsel en Grettl von Rabenstein, bekend als de foutste underground DJ's van de communistische wereld, zetten een vierling op de wereld. Ze krijgen vier prachtige dochters die zij Helga, Inga, Ursula en Annika noemen. Al gauw bespeuren de trotse ouders een groot talent bij hun dochters. Vooral Helga en Inga lijken uit te blinken in het uitzoeken van de foutste plaatjes en blijken het juiste gevoel te hebben voor de meest gruwelijke danspasjes.

Het stimuleren van dit talent doet de ouders de das om; bij een talentenjacht waar Hänsel en Grettl hun twee dochters voor hebben ingeschreven worden de ouders opgepakt en vooroordeelt tot levenslang wegens foutheid. De zusjes worden gescheiden en in zeer traditionele pleeggezinnen geplaatst. Ruim een decenium moeten ze het zonder elkaar stellen.

Op hun 16e verjaardag besluiten Helga en Inga, zonder het van elkaar te weten, weg te lopen van huis en, in het inmiddels vrije en verenigde Berlijn, een concert van hun grote held Scooter bij te wonen. De twee zien elkaar op de dansvloer, maken oogcontact en weten meteen dat ze hun lang gemiste wederhelft hebben teruggevonden. De twee nemen hun intrek in een klein appartement boven het cafe "the prancing pony" waar zij al gauw worden gevraagd om elke week te DJ-en en volle zalen trekken.

De zusjes besluiten dat het tijd wordt om hun horizon te verbreden, en trekken de wijde wereld in. Na een lange reis door Noord en oost Europa komen zij in Nederland aan, alwaar zij de overige aanstaande leden van het Foutief DJ Collectief tegen het foute lijf lopen. 
De enorme Raabsprank van Helga & Inga was uiteindelijke de oerknal die het FDJC in zijn volle hevigheid deed losbarsten.

Zoals het hoort bij een mooi verhaal duurde het uiteraard niet lang voordat zij hun langverloren zusters Ursula & Annika, die al jaren door Europa trokken, smachtend naar het échte foute Raben dat zij gekend hadden als kind, tegenkwamen bij een FDJC show.

Het familiedrama was hiermee ten einde en de weg vrij om de wereld definitief op zijn grondvesten te doen trillen met onvervalste foutheid gedurende de nog immer voortdurende FDJC World Domination Tour.

En zij raabden nog lang en gelukkig...
DE DJ INGA FOUTE TOP 10
01. Alexander Marcus - Sei Kein Frosch
02. Janet Jackson - What Have You Done For Me Lately
03. Timmy T - One More Try
04. Rockwell - Somebody's Watching Me
05. Cheeky Girls - Cheeky Song
06. Charles And Eddy - Would I Lie To You
07. Montell Jordan - Get It On Tonight
08. Ria Valk - Hou Je Echt Nog Van Mij Rocking Billy
09. Toto - Hold The Line
10. Steve Miller Band - AbracadabraANDERE LEDEN VAN HET COLLECTIEF:
DJ JAY "EL REY" - DJ SWINGO - DJ REINHARDT - DJ HELGA - DJ INGA - DJ HIHI BUBU - DJ GHESTER